Brod och kameler

Hej hej
 
Nu har vi fatt lite battre internet i alla fall sa nu ska jag nog kunna blogga lite, men det racker inte for att ladda upp bilder tyvarr :(
 
Idag har vi hamtat vara klader fran skraddern de blev jattekul och det ska bli skont att ha lite andra klader pa sig nar vi ar med barnen och nar vi ar hemma pa garden. Barnen var lite livligare idag och blev valdigt uppspelta nar vi sjong huvud axlar kna och ta med dem och nar vi raknade matte. En del barn ar verkligen jatteduktiga och kan redan rakna och skriva bra medan andra nastan inte kan nagonting. Det ar en liten tjej som verkligen vill kunna skriva alla bokstaver men hon nar inte anda fram sa pa hennes tavla hon skriver pa ar bara massa otydliga krumelurer men hon ar jattestolt anda!
 
Har i Indien ar det kor overallt. Och getter, massor av getter. Och kvinnor i fargglada klader som bar tunga saker pa huvudet. Och barn som spirnger over gatan sa att man blir nervos varje gang. Och alla tutar hela tiden sa jag kommer vara dov nar jag kommer hem.
 
Idag har vi ocksa fatt lara oss att bala chapatti, som ar ett Indiskt brod, tillsammans med kvinnorna pa garden. Dessa kvinnor ser man inte sa mycket av da de inte ater med oss eller umgas med oss pa nagot satt sa det var roligt att fa gora nagot med dem en gang.
 
I helgen ska vi pa utflykt da vi ska rida pa kameler och sova i oknen. Spannande!
 
Puss och kram 

Chilliconcarne skriver:

Kommer du aldrig kunna lägga upp bilder? Vill ju se dig i linne byxor och oversize blusar.. :D Saknar dig <333

Farmor skriver:

Hej. Just nu är Christer här på inspektions- och ölinköpsbesök. Kul att läsa Din blogg. Hoppas att Du inte blir biten av någon illasinnad kamel. Kram från Farmor, Farfar och Pappa

Brull <3 skriver:

Åh fining det låter så härligt!!!
Kul med Yogan också, BIG like :D Du får lära mig lite när du kommer hem;)

Så skönt att läsa att du verkar ha det bra i vilket fall, saknar dig<3
Puss

Kolton skriver:

Har du testat kamelkebab ännu?
(bara en liten spekulation)
haha, puss mitt hjärta

Svar: hahahah va?? nej alla ater ju veg har ju!!!
palmarnainaussi.blogg.se

Signhild Örnberg skriver:

Hej Emilia...

Angående damerna på gården: gå gärna till köket - en och en.
De tycker om att man "umgås" litet med dom, när de har tid. Kanske man kan hjälpa till med vitlöksskalning, skalning av morötter, potatis mm. De brukar försöka "vägra" - men med litet trugande så får man hjälpa till - och då kommer också samtalet igång.
Niradj är förresten ganska duktig på engelska.


Svar: Jaa vad roligt!! ska absolut gora det for jag ar lite nyfiken pa dem :)
palmarnainaussi.blogg.se


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar