Vännerna lämnar landet och en bildbomb på det

Nu ska vi se, vart är vi någonstans vänner? Känns som vi inte pratat med varandra på länge (ja jag vet att detta är envägskommunikation men ändå...)

 

I fredags var det Funny Friday och då målade vi frukter på frihand. Det blir alltid lite stökigt när de ska måla på frihand (de är ju fortfarande lugnare än vanligt när vi målar) men det är så roligt att se deras teckningar och hur de försöker måla alla frukterna. Då det var Elin, Matilda och Almas sista dag hade vi med oss ananas, papaya och äpplen till barnen och de tyckte det var så gott eller de var lite tveksamma till ananasen från början och de flesta grimaserade ganska ordentligt då de smakade den men sen var det nog gott.

 

 
På kvällen spelade vi monopolet som vi gjort själva och Matilda storspelade och vann hela kalaset! Vi gjorde chokladpudding som Sofia och Julia haft med sig (jag blev så lycklig) och chokladbollar som vi bjöd alla här på campet på, kvinnorna tyckte framförallt att det var gott vilket vi tyckte var jättekul! Sent på kvällen hade Elin, Matilda och Alma en show för oss, de är ju som sagt esteter och de sjöng fyra låtar för oss. Det var så fint och vi alla blev lite tårögda över att dessa fina nyfunna vänner ska åka vidare mot nya äventyr. Vi hann dock ta några fina gruppfoton innan vi gick och la oss sent!
 

Helgen i Jaipur har också vart bra, vi shoppade på en fin affär som heter Anokhi. Den är lite mer västerländsk och man slipper alla påstridiga försäljare när man är där. Väldigt bra! Där hade de också ett riktigt café, alltså med sallader, mackor och bryggkaffe, gissa om vi var glada! Nu har det kommit två nya volontärer hit, Sofi och Elin och jag hoppas de kommer trivas bra här med oss!

 

Nu måste jag sova men här får ni en bildbomb från i fredags:

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Kommer sakna tjejerna så mycket!!!
 
 
 
 
Puss å god natt
 

matilda skriver:

massa kärlek <3


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar