Sofia Andersson

Dags för personporträtt nummer två, det skulle komma upp igår men inget internet så då fick det bli idag istället!

Född: 10 juni 1993 Bor: Trollhättan i Västergötland

 

Utbildning: Samhällsvetenskaplig linje på Margretegärdeskolan i Uddevalla.

 

Har arbetat: I hemtjänsten i Trollhättan.

 

Frittidsintressen: Har inga

 

Tycker om: Lösgodis från Hemmakväll "det är min grej i livet". Tycker om att resa. Tycker om att dansa fast det gör hon aldrig längre.

 

Varför åkte hon till Indien: För att hon ville prova något nytt och för att Indien känns som ett annorlunda och intressant land.

 

Familj: Pappa och lillebror Jesper 17 år.

 

Sofia Jenny Andersson är en glad tjej från Trollhättan som reste hit till Indien med sin kära vän Julia som kommer få en närmare presentation senare. Sofia har nu missat två höstar i Sverige då hon förra året var i Ghana och arbetade på ett barnhem och det är väldigt intressant att få höra hennes historier därifrån. Det är hon och jag som började arbeta med den äldre klassen tillsammans (nu är även Elin med oss) så vi umgås mycket under dagarna i Banjara Basti. Sofia älskar, förutom lösgodis, bearnaisesås och det pratar hon om ganska ofta. Sofia Jenny Andersson har ett litet dilemma, hon har nämligen ingen hobby. Vi försöker hjälpa henne så mycket vi kan och har föreslagit allt mellan bakning, möbeltapetsering och astronomi men Sofia är lite svårflörtad och tycker att det mesta verkar tråkigt eller för tålamodsprövande så det går inte så bra men vi jobbar alla tillsammans så mycket vi kan för att Sofia ska få något att göra de timmarna hon inte arbetar med de gamla. När Sofia går ut och ska ha roligt en fredagkväll tar hon ofta på sig de legendariska discopantsen som tydligen är väldigt svåra att sätta på sig men otroligt sköna när de väl är på. Vi är alla väldigt nyfikna på att få se dessa omtalade brallor svänga loss på dansgolvet och glittra i takt med musiken!

 

 

Puss



Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar