Julia Johansson

Född: 29 april 1993

 

Bor: Färgelanda i Dalsland

 

Utbildning: samhällsvetenskaplig linje på Margretegärdeskolan i Uddevalla

 

Har arbetat: På Ica Supermarket Färgelanda

 

Frittidsintressen:Träna på alla möjliga sorters vis. Tycker dessutom om att umgås med sin pojkvän och sina vänner antingen under en myskväll, ett restaurangbesök eller på en utekväll!

 

Tycker om: Kläder och smycken. Hon tycker (precis som jag) om Benoffepie som är världens godaste kolapaj. Hon säger att hon älskar att äta en hel Marabou Digestive ena kvällen och dagen efter äta nötter och "träna sönder". Hon tycker om storstäder och att resa. Men mest älskar hon sin systerdotter Elma.

 

Varför åkte hon till Indien: för att hon ville ha ett äventyr och för att hon alltid drömt om att volontärarbeta.

 

Familj: Mamma, pappa och två storasystrar, Camilla 25 år och Lina 28 samt Linas dotter Elma, två och ett halvt år. Dessutom har hon en pojkvän som heter Niklas.

 

Julia är från Färgelanda. Färgelanda är en liten håla enligt Julia och där ska det tydligen finnas ganska märkliga typer säger hon fast det verkar som att hon tycker om den ganska mycket, den där lilla orten i Dalsland. Hon har jobbat på Ica ganska länge och det är roligt när hon berättar om alla snåla tanter som kommer in med utgångna rabattkuponger och som ska ha extrapris på bruna bananer. Julia reste hit till Indien med Sofia som jag intervjuade förra gången och de gick på gymnasiet tillsammans. Julia har väldigt bra tålamod, alltså hon jobbar på dagiset i skolan där jag också jobbar och hur hon klarar av att sjunga samma sång trettio gånger och dessutom låta glad även den trettioförsta gången förstår jag inte riktigt hur hon lyckas med. Ni skulle sett när Julia letade efter smycken i Pushkar, hon var väldigt noga med att det skulle vara rätt storlek och färg (jag hade inte orkat leta så länge) men till slut hittade hon rätt och blev mycket nöjd! Julia funderar på att åka till Australien med Niklas till våren, då är det väl antagligen dags för ett nytt äventyr för denna glada tjej från Färgelanda!

 

Julia och Simbran

Julias mamma skriver:

Vilket jättefint porträtt av "vår lilla"Julia, läser det med en liten tår i ögat.Förstår att ni har det hur bra som helst lååååångt där borta i Indien.Ta hand om varandra och ha det så bra.Hälsn, Maria o Sture Julias mamma o pappa

Lina skriver:

Otroligt fint skrivet om min minstasyster, tårar kom precis som hos våra föräldrar ovan! Elma hälsar att hon saknar sin moster!

Väldigt roligt att läsa er andra volontärers bloggar, ni skriver på så olika sätt allihop :)

Kram från Julias storasyster Lina

Camilla skriver:

Här har ni en till snyftande storasyster. Så kul att läsa era bloggar och höra om vardagen ur era olika synvinklar! Framförallt roligt att läsa att Julia har en pojkvän, det har hon inte velat erkänna innan, haha.. :) Kram från Julias andra syster Camilla


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar